Rólunk

Fényes-Park Kft.

Cégünk több éves kivitelezői rutinnal rendelkezik és most mint beruházó próbáljuk ki magunkat.

Elegáns extra módon felszerelt, modern típusú otthonok várják tulajdonosaikat. A Fényes Lakópark területén épülő 8 lakásos láncházban Ön is megtalálhatja a legmegfelelőbbet!

Tájvédelmi körzet mellett, gyönyörű környezetben épülő, 164,5 nm  alapterületű, udvarral, garázzsal, terasszal ellátott családi ház eladó. A lakótér 128 nm, garázs 35,3 nm, parkoló 67,5 valamint 40,9 nm a terasz, 2,25 nm a tornác, és 3,96 nm az erkély.

 A kétszintes ingatlan a mai modern igényeknek megfelelően a földszinten amerikai konyhás, ebédlővel, tágas nappalival, háztartási helyiséggel ill. kamrával, valamint az emeleten 4 szobával, egy zuhanyzós és ,egy másik kádas fürdővel, kerül kialakításra. Csendes nyugodt környezetbe Lidl-től, Interspar-tól 9 percre, buszpályaudvartól 900m-re és a csodás Tati tótól 13 percre, a belvárostól 3,1 km-re,  mégis távol a város zajától. Családoknak kiváló, valamint azoknak is akik még most kezdik a családalapítást és csodás otthonra vágynak! Gyönyörű parkosított környezet, a ház praktikus élettereinek kialakítása! A mai elvárásoknak megfelelő műszaki és energetikai tartalommal felszerelt! Budapesttől csupán 65 km-re, Győrtől 58km távolságra van az M1-es autópályán.

Kérdése van?

Friss információkért lépjen velünk kapcsolatba